Középiskolai szervezet a debreceni KERI-ben

Középiskolai szervezet a debreceni KERI-ben
A debreceni SZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola részéről 2021 augusztusában érkezett megkeresés a Szövetség felé, mely szerint az iskola tanárai és diákjai létre szeretnék hozni középiskolai szervezetüket.
Nagy Domonkos - 2021.08.30

Az iskola tanára, Smuta Lilla júliusban részt vett a sátoraljaújhelyi Kárpát-medencei Pedagógus Táborban – itt hallott a szervezeti élet nyújtotta lehetőségekről. Ezután az intézmény igazgatójával, Makai Máriával egyeztetve hívta meg a Szövetség képviselőjét, hogy az iskola gólyanapján tájékoztassa az új 9. osztályos tanulókat és a pedagógusi munkaközösséget is.

A Szövetség részéről Nagy Domonkos István szervezetfejlesztési és informatikai igazgató érkezett a helyszínre, ahol az iskola aulájában levetítette a Szövetség tevékenységét összefoglaló kisfilmet, majd minden lehetőségre, kötelezettségre kitérve szóban is bemutatta a Szövetség tevékenységét a jelenlévő 60-70 diák és szülő számára. Ezután a tanári kar kb. 10-15 tagjával ismertette ugyanezeket szűkebb körben, kötetlenebb formában.

Kattintson a galéria megnyitásához
OK
×
×