Online program külhoni pedagógusoknak

Online program külhoni pedagógusoknak
Kis Jézusnak aranyalma - Online adventi élményprogram külhoni pedagógusoknak
Központi iroda - 2021.11.22

Előadó: Balatoni Kata, néptáncpedagógus, neveléstudományi kutató

Továbbra is nagyon fontosnak érezzük hangsúlyozni az óvodapedagógusok és tanítók munkájának megbecsülését, azt, amit a gyermekek neveléséért és ezzel együtt a magyar iskolaválasztásért, illetve a magyar megmaradásért tesznek.

A tavalyi év nagy sikere után idén is szeretettel hívunk és várunk minden külhoni pedagógust 2021. december 8-án 17 és 19 óra között (magyarországi idő szerint), hogy együtt éljük meg azt a csodát, mely a karácsonyi hangokon keresztül kifejezi összetartozásunkat és erősíti hitünk egymásban, magyarságunkban. 

A képzésen előkerülnek a közös hangok, dalok, szokások, mondókák, köszöntők a Kárpát-medence gyönyörű örökségéből, mert páratlan kulturális kincsünk és édes anyanyelvünk, mely összeköt minket, éljünk bárhol is a világon.

(Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a képzés tartalma a külhoni óvodák és iskolák működéséhez igazodva zajlik. A magyarországi óvodapedagógusok és tanítók figyelmébe ajánljuk Balatoni Kata nekik szóló képzéseit a www.igyteddra.hu oldalon.)

A képzés időpontja: 2021. december 8. szerda 17 és 19 óra között (magyarországi idő szerint).

A képzés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni 2021. december 7. kedd 20 óráig lehet az alábbi űrlap kitöltésével:

Ehhez a bejegyzéshez nem áll rendelkezésre galéria.

Időpont

2021. december 8., szerda 17:00 - 19:00

Helyszín

online

Regisztráció

Erre az eseményre már lezárult a jelentkezés!

OK
×
×