Versenyfelhívás – Mindszenty 130.

Versenyfelhívás – Mindszenty 130.
A zalaegerszegi Göcseji Múzeum – Mindszentyneum tagintézménye, a Rákóczi Szövetséggel és a Misszió Tours Utazási Irodával partnerségben, műveltségi vetélkedőt szervez Tiszteletreméltó Mindszenty József bíboros, hercegprímás, esztergomi érsek születésének 130. évfordulóján, munkásságának megismerésére, annak népszerűsítésére.
Központi iroda - 2022.03.31

A négyfordulós online vetélkedőben 9-12 évfolyamos diákok 3 fős csapatai vehetnek részt. A verseny során a résztvevő diákok értékes ismeretekkel és ajándékokkal gazdagodhatnak. A jelentkezés az első forduló kitöltésével együtt történik az oldal alján letölthető jelentkezési lapon. A csengei.agota@gocsejimuzeum.hu email címre várjuk a jelentkezési lapot és a kitöltött kvízt legkésőbb április 21-ig.

A vetélkedő részletes leírása:
  • Március 31-től június 15-ig havi egy Mindszenty József életéről, munkásságáról szóló feladatlapot kérünk kitöltve a megadott határidőig az alábbi email-címre visszaküldeni: csengei.agota@gocsejimuzeum.hu
  • A feladatlapok helyes kitöltéséhez a csatolt irodalomjegyzékkel segítjük a felkészülési munkát.
  • A legjobban szereplő csoportok 2022 ősszel személyesen mérhetik össze tudásukat, valamint a Mindszenty József Látogatóközpont-Mindszentyneum épületében egy vezetett sétán vehetnek részt.
Díjazás
  • 1. díj: 3 fő, +1 felnőtt kísérő részére 3 napos kirándulás Szlovéniába az I. világháborús magyar emlékek az Isonzo mentén és Doberdón a Misszió Tours szervezésében.
  • 2. díj: 3 fő, +1 kísérő részére 1 napos kirándulás Máriacellbe a Misszió Tours szervezésében.
  • 3. díj: 3 fő, +1 kísérő részére 1 napos kirándulás Esztergomba a Misszió Tours szervezésében.
  • Külön értékeljük a legfelkészültebb csapatok támogató pedagógusának munkáját.
Dokumentumok
Ehhez a bejegyzéshez nem áll rendelkezésre galéria.

Gyönyörű látni téged magyar ifjúság, ilyen nagynak, szépnek!

Mindszenty József

OK
×
×