Egyetemistáké a Rákóczi Tábor Sátoraljaújhelyen

Egyetemistáké a Rákóczi Tábor Sátoraljaújhelyen
Augusztus 15-én, hétfőn 300 magyar egyetemista érkezett a Kárpát-medencéből és a nagyvilág diaszpóra közösségeiből a Rákóczi Szövetség nagy hagyományú egyetemista táborába Sátoraljaújhelyre.
Katona Flóra - 2022.08.12

A tábor 1989 óta minden augusztus végén lehetőséget teremt arra, hogy a magyar egyetemisták közéleti, tudományos és gazdasági előadások során együtt gondolkozzanak a magyarság és Közép-Európa helyzetéről és jövőjéről.

Az Összmagyar Egyetemista Tábor megnyitójára augusztus 15-én, hétfőn ellátogatott Potápi Árpád János, nemzetpolitikáért felelős államtitkár.

A hét további programját nemzetpolitikai, gazdasági, tudományos előadások színesítik a kirándulásokkal, kulturális és szórakoztató programokkal együtt.

Az előadók között szerepel többek között Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke, Fülöp Attila, a Belügyminisztérium államtitkára, Fritsch László, az MVM CEEnergy Zrt. vezérigazgatója, Benedek Fülöp, az OTP Bank elnöki főtanácsadója, Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő, Kollár Lajos, a Professzorok Batthyány Körének elnöke, Kavecsánszki Ádám, a Polgári Magyarországért Alapítvány elnök-főigazgatója, Szász Jenő, az NSKI elnöke.

Ehhez a bejegyzéshez nem áll rendelkezésre galéria.
OK
×
×