Diaszpóra Hétvége 2022

A Külgazdasági és Külügyminisztérium a Tempus Közalapítvánnyal együttműködésben, a Rákóczi Szövetség bevonásával 2022. november 18-20. közötti hétvégén a Zemplén fővárosában, Sátoraljaújhelyen a Rákóczi Hotel, Tábor és Rendezvényközpontban (www.rakoczihotel.hu) találkozót szervez valamennyi diaszpóra ösztöndíjasnak.
Központi iroda - 2022.11.04

A hétvégi találkozó legfőbb célja, hogy a diaszpóra ösztöndíjasok közvetlen kapcsolatokat tudjanak egymás között kialakítani.

A hétvége programjában kulturális és szórakoztató elemek egyaránt megtalálhatók. A meghívót és a tervezett programot megtalálják jelen levél csatolmányaként.

Jelentkezni 2022. november 14. hétfőig tudnak az ezen az oldalon található űrlap kitöltésével

Az utazást Budapestről oda-vissza a Rákóczi Szövetség biztosítja minden résztvevőnek. Az utazás részleteiről a jelentkezést követően tájékoztatja Önöket a Rákóczi Szövetség.

In cooperation with the Tempus Public Foundation and with the involvement of the Rákóczi Association, the Ministry of Foreign Affairs and Trade is organizing a meeting for all scholarship holder of the Hungarian Diaspora Scholarship Programme. The meeting is to take place on the 18th-20th November weekend at the Rákóczi Hotel, Camp and Events Centre (www.rakoczihotel.hu), located in Sátoraljaújhely, capital of the Zemplén region.

The chief objective of the weekend meeting is to facilitate the establishment of direct relationships between yourselves. The weekend’s schedule includes both cultural and entertainment activities. The invitation and the draft program is enclosed to this letter.

Applications may be made until Monday, 14th November 2022 by filling into the form at this page.

Return travel is provided by Rákóczi Association to all participants from Budapest. Rákóczi Association will inform you about the details of the travel after the application for the event.

Ehhez a bejegyzéshez nem áll rendelkezésre galéria.

Időpont

2022. november 18-20.

Helyszín

Rákóczi Hotel, Tábor és Rendezvényközpont - Sátoraljaújhely

Regisztráció

Erre az eseményre már lezárult a jelentkezés!