Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram hallgatóinak találkozója

A hazai felsőoktatásban tanuló magyar diaszpóra ösztöndíjas hallgatók találkoztak Sátoraljaújhelyen.
Központi iroda - 2022.11.20

A november 18. és 20. közötti hétvégén a Rákóczi Szövetség szervezésében a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram (https://diasporascholarship.hu/hu/) keretében Magyarországon tanuló hallgatók találkoztak. A különböző földrészekről és országokból érkezett magyar gyökerű fiatalok az ország különböző egyetemein és szakjain tanulnak.

A találkozó a Zemplén fővárosában, Sátoraljaújhelyen a Rákóczi Hotel, Tábor és Rendezvényközpontban valósult meg azzal a céllal, hogy az ösztöndíjasok közvetlen kapcsolatokat tudjanak kialakítani egymással és a KKM Balassi Képzési Programok keretében tanuló Kárpát-medencei társaikkal.

Az eseményt a Rákóczi Szövetség a Külgazdasági és Külügyminisztériummal együttműködésben valósította meg. A hétvége programjában szakmai, kulturális és szórakoztató elemek egyaránt megtalálhatók voltak.

Kattintson a galéria megnyitásához