Felhívás – Diákutaztatási Program 2023. június 4.

Felhívás – Diákutaztatási Program 2023. június 4.
Központi iroda - 2023.05.03

A Rákóczi Szövetség idén is meghirdeti nagy hagyományú és nagy sikerű Nemzeti Összetartozásnapi Diákutaztatási Programját Kárpát-medencei középiskolások részére.

A program célja, hogy a Kárpát-medence országaiban élő magyar középiskolások együtt emlékezzenek meg a Nemzeti Összetartozás Napjáról, illetve ehhez kapcsolódóan minél több élmény, kapcsolat szövődjön a magyar diákok, tanárok és iskolák között.

A pályázat a hagyományoknak megfelelően lehetőséget teremt arra, hogy az utazó középiskolás csoport a Kárpát-medencében legalább egy határt átlépjen és egy másik iskolával közös programot szervezzen.

A pályázaton 300 ezer forint értékű utazási kerettámogatás nyerhető el, az utazók számától és a megtett távolságtól függően.

Az online pályázati adatlapok beérkezésének határideje: 2023. május 22., hétfő.

Az utazásokat, kirándulásokat 2023. május 29. és június 9. között kell megvalósítani.

A pályázat a Rákóczi Szövetség honlapján elektronikusan benyújtható május 22-ig. A kérelmekről a Rákóczi Szövetség május 22. után dönt. A pályázatra bármely Kárpát-medencei magyar középiskola jelentkezhet, a pályázati elbírálásnál előnyben részesülnek azok az iskolák, ahol középiskolai szervezete működik a Rákóczi Szövetségnek.

Pályázni ezen az oldalon, az űrlap hiánytalan kitöltésével lehet.

Ehhez a bejegyzéshez nem áll rendelkezésre galéria.

Regisztráció

Erre az eseményre már lezárult a jelentkezés!

OK
×
×