Iskolaválasztás

Adminisztráció

A Magyar Iskolaválasztási Program kedvezményezettei - legyen szó kisbabás családokról, óvodás vagy általános iskolás gyerekekről és családjaikról - minden esetben pályázati úton juthatnak hozzá a külömböző programok által kínált juttatásokhoz (Első könyvem babanapló, karácsonyi ajándék, iskolatáska, ösztöndíj).

A pályázati adatlapok kitöltésében, benyújtásában a Rákóczi Szövetség felvidéki célalap-hálózata, kárpátaljai, partiumi és erdélyi, vajdasági és horvátországi régiós partnerei vállalnak szerepet.

Partnereink számára létrehoztunk egy online adminisztrációs felületet, ahol a helyi pályázatokkal kapcsolatos ügyeiket gyorsan, kényelmesen és papírmentesen intézhetik partnereink. A felület a Rákóczi Szövetség központi irodája által létrehozott azonosító adatokkal (felhasználónév, jelszó) érhető el. A "MIP felület" megnyitásához kattintson az alábbi gombra!

Amennyiben még nem rendelkezik a belépési adatokkal, vagy technikai problémát tapasztal, kérjük, írjon e-mailt a mip@rakocziszovetseg.hu e-mail címre!

Array
OK
×