Szervezetek

Szervezeti pályázatok

A Rákóczi Szövetség szervezetei számára - éves adminisztrációjuk hiánytalan teljesítése esetén - minden évben több alaklommal is meghirdetjük pályázatainkat, úgy mint belső pályázatunkat, emlékévekhez és emléknapokhoz kapcsolódó pályázatainkat. Pályázataink meghirdetésekor minden esetben törekszünk az egyszerűen kezelhető, gyors adminisztrációra, hogy szervezeteink a különféle programok, események megszervezésére fordíthassák a legtöbb figyelmet.

Belső Pályázat

A Szövetség szervezetei elektronikus úton minden évben benyújthatják belső pályázatukat 150 ezer forint keretösszegben - akár több célra is. A pályázzatok benyújtása és elbírálása folyamatos.

A pályázatokat a Rákóczi Szövetség elnöksége negyedévente bírálja el, melyről munkatársaink elektronikus úton értesítik a nyertes pályázókat. Az elnyert összeg utófinanszirozással, a megvalósítást követően, a számlák és tartalmi beszámoló benyújtását követően kerül kifizetésre. A pályázat szinte bármilyen, a szervezet közösségének érdekét szolgáló célra benyújtható, pl. megemlékezések, vetélkedők, közösségi események költségeinek fedezésére.

Emlékévekhez, emléknapokhoz kapcsolódó pályázatok

A Szövetség szervezetei számára emléknapokhoz, emlékévekhez kötődő pályázatokat hirdet, melyek adminisztrációja (benyújtás, elszámolás) a belső pályázattal megegyező módon történik.

A Szövetség rendszeresen meghirdeti a Felvidéről kitelepített magyarok április 12-i emléknapjához kapcsolódó pályázatát, de számos már témában is kiírásra kerültek pályázatok az elmúlt években (Nemzeti Összetartozás Éve, Rákóczi Emléknap stb.).

Pályázatok benyújtása

Pályázatot benyújtani a Rákóczi Szövetség KARON (KApcsolattartási Rendszer ONline) felületén lehet bejelentkezést követően. Ha Ön a szervezet vezetője, vagy meghatalmazottja, de belépési adatokkal még nem rendelkezik, kérjük, írjon e-mailt a karon@rakocziszovetseg.hu e-mail címre.

A gombra kattintva új lapon nyílik meg a KARON felület.

Dokumentumok

KARON meghatalmazás (PDF)