Idén nyáron is Vitorlás Táborok!

Idén nyáron is Vitorlás Táborok!
Az idei nyáron is megvalósulnak a Kárpát-medencei Vitorlás Táborok A Rákóczi Szövetség nyári táborai között 5 helyszínen 150 fiatal kapcsolódhat be a Kárpát-medencei Vitorlás Táborokba a Tabu Sailing Team vitorlás egyesülettel közös szervezésben.
Katona Flóra - 2021.06.22

Az öt nyári vitorlás tábornak Orfű, Tihany és Nyékládháza ad otthont, ahová a fiatalok a Kárpát-medence teljes területéről érkeznek.

Az első tábornak a Tihanyi Hajós Egylet volt házigazdája. Délvidéki palicsi gyermekeket láttunk vendégül, ahol kiváló körülmények között tapasztalt edzőkel és oktatókkal sikeresen lezajlott a táborozás.

A második tábor Orfűn 2021. június 21-én kezdődött máramarosszigeti és nagybányai diákok részvételével. A táborba június 24-én 14 órakor ellátogat Prof. Dr. Kollár Lajos, miniszteri főtanácsadó, a Kárpát-medencei Vitorlás Táborok kezdeményezője, Szili Katalin miniszterelnöki megbízott, valamint Csáky Csongor a Rákóczi Szövetség elnöke.

A táborozók magas színvonalú vitorlás oktatásban részesülnek és gyönyörű környezetben életre szóló élményeket szerezhetnek.

Tábor neveTábor időpontjaHelyszín
I. Kárpát-medencei Vitorlás Tábor2021. május 24-28Tihany
II. Kárpát-medencei Vitorlás Tábor2021. június 21-25.Orfű
 III. Kárpát-medencei Vitorlás Tábor2021. július 12-16.Nyékládháza
IV. Kárpát-medencei Vitorlás Tábor2021. július 26-30.Orfű
V. Kárpát-medencei Vitorlás Tábor2021. augusztus 2-6.Nyékládháza
Kattintson a galéria megnyitásához
OK
×
×