Diaszpóra Program 2022

Diaszpóra Program 2022
A Rákóczi Szövetség – a Magyar Diaszpóra Tanács kérése alapján és a Magyar Kormány támogatásával – 2022 folyamán a „DIASZPÓRA PROGRAM” keretében lehetőséget teremt magyarországi tanulmányútra 1000 diaszpórában élő 10 és 25 év közötti magyar fiatal számára.
Központi iroda - 2022.02.15

2016-ban a Magyar Kormány támogatásával a Rákóczi Szövetség elindíthatta nagysikerű Diaszpóra Programját, amelyet a koronavírus járvány 2020 tavaszán felfüggesztett.

Bízunk benne, hogy idén az elmaradt utazások és találkozások megvalósulhatnak és újra együtt lehet a Kárpát-medence és a nagyvilág magyar ifjúsága.

A Diaszpóra Programra 2022. február 15. - április 15. között lehet jelentkezni az alábbi oldalon:

www.rakocziszovetseg.org/diaszpora-program

A diaszpórában élő 10 és 25 év közötti fiatalok választhatnak a csíksomlyói zarándoklat, nyolc nyári tematikus tábor és egy adventi program közül.

A Diaszpóra Program idén lehetőséget kínál arra is, hogy a hétvégi magyar iskolákban, a különböző magyar közösségekben tevékenykedő tanárok, oktatók részt vehessenek a júliusi Összmagyar Tanártáborban.

A Rákóczi Szövetség a Diaszpóra Program résztvevőinek nem ír elő külön covid feltételeket. Az érkezéskor aktuális magyarországi beutazási szabályok vonatkoznak a program résztvevőire.

Kattintson a galéria megnyitásához
OK
×
×