Halzl József Sportcsarnok

Halzl József Sportcsarnok
2022. március 27-én, II. Rákóczi Ferenc születésnapján a Rákóczi Szövetség ünnepélyesen átadta a Halzl József Sportcsarnokot Sátoraljaújhelyen, a Rákóczi Hotel, Tábor és Rendezvényközpontot teljessé tevő Sportkomplexum részeként.
Katona Flóra - 2022.03.29

Tavaly június 4-én, a Nemzeti Összetartozás Napján átadott és teljes egészében megújult Rákóczi Hotel, Tábor és Rendezvényközpont március 27-én a Halzl József Sportcsarnokkal és az azt kiegészítő Sportkomplexummal olyan értékkel gazdagodott, amely a hazai, a külhoni és a diaszpórában élő magyar fiatalok meghatározó találkozási pontja lesz a kurucok földjén, a Zemplén szívében.

A Halzl József Sportcsarnok és az azt kiegészítő Sportkomplexum az ország egyik legszebb elhelyezkedésű és egyik legjobb kialakítású sportlétesítménye. A hely nem csak a Rákóczi Szövetség táborainak és rendezvényeinek, hanem a város és a környék sportolni vágyóinak is kiváló lehetőséget teremt.

Az ünnepélyes átadón beszédet mondott Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter és Csáky Csongor, a Rákóczi Szövetség elnöke.

Az eseményre több mint 500 vendég érkezett, köztük sok magyarországi és külhoni fiatal.

A beruházás a Magyar Kormány bizalmából és támogatásával valósulhatott meg.

Kattintson a galéria megnyitásához
OK
×
×