Felhívás – Diákutaztatási Program 2023. október 23.

Felhívás – Diákutaztatási Program 2023. október 23.
Középiskolák pályázhatnak október 23-i utazásra
Központi iroda - 2023.09.18

A Rákóczi Szövetség idén is meghirdeti nagy hagyományú és nagy sikerű Diákutaztatási Programját az október 23-i nemzeti ünnephez kapcsolódóan, Kárpát-medencei középiskolások részére.

A program azt a célt szolgálja, hogy a Kárpát-medence országaiban élő magyar középiskolások együtt emlékezzenek meg az 1956-os forradalomról és szabadságharcról, illetve ehhez kapcsolódóan minél több élmény, kapcsolat szövődjön a magyar diákok, tanárok és iskolák között.

A pályázat feltétele, hogy az utazó középiskolás csoport a Kárpát-medencében legalább egy határt átlépjen és egy másik iskolával közös programot szervezzen.

A pályázaton 300 ezer forint értékű utazási kerettámogatás nyerhető el, az utazók számától és a megtett távolságtól függően.

Az online pályázati adatlapok beérkezésének határideje: 2023. október 5., csütörtök.

Az utazásokat, kirándulásokat 2023. október 14. és október 29. között kell megvalósítani.

A pályázat a Rákóczi Szövetség honlapján elektronikusan nyújtható be október 5-ig. A kérelmekről a Rákóczi Szövetség október 5. után dönt. A pályázatra bármely Kárpát-medencei magyar középiskola jelentkezhet, a pályázati elbírálásnál előnyben részesülnek azok az iskolák, ahol középiskolai szervezete működik a Rákóczi Szövetségnek.

Pályázni ezen az oldalon, az űrlap hiánytalan kitöltésével lehet.

Kattintson a galéria megnyitásához

Regisztráció

Erre az eseményre már lezárult a jelentkezés!

OK
×
×