200 szülő és gyermek érkezett Kárpátaljáról a január 5. és 7. közötti hétvégén a Rákóczi Szövetség meghívására

200 szülő és gyermek érkezett Kárpátaljáról a január 5. és 7. közötti hétvégén a Rákóczi Szövetség meghívására
A közösségi hétvége programjában a kulturális, a szórakoztató és a sport programok mellett mentálhigiénés és hitéleti programok egyaránt szerepeltek.
Katona Flóra - 2024.01.04

200 szülő és gyermek érkezett Kárpátaljáról a január 5. és 7. közötti hétvégén a Rákóczi Szövetség meghívására, a Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesületének képviseletében a sátoraljaújhelyi Rákóczi Táborba.

A Rákóczi Szövetség azzal a céllal hívta meg a Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesületéhez tartozó szülőket és gyermekeket, hogy ki tudjanak szakadni a háború mindennapjaival terhelt kárpátaljai hétköznapokból. A közösségi hétvége programjában a kulturális, a szórakoztató és a sport programok mellett mentálhigiénés és hitéleti programok egyaránt szerepeltek.

A rendezvény résztvevőit a magyar kormány nevében Panyi Miklós, a Miniszterelnökség politikai és stratégiai államtitkára köszöntötte, de felkereste a kárpátaljai nagycsaládosokat mások mellett Kozma Imre, irgalmas rendi szerzetes és Balatoni Katalin, köznevelési helyettes államtitkár is.

Ehhez a bejegyzéshez nem áll rendelkezésre galéria.
OK
×
×